AKTUELNO

Nije se odvajala od njega!

Žurka u rijaliti programu "Zadruga 2" počela je pre nekoliko trenutaka, a ove noći stanovnike grada u blizini Beograda zabavljaju momci iz "Magla benda", ali i Gazda Paja, Vojke Đans, Yang Palk, Buraz Đans, kao i članovi grupe ''Kurtoazija'' - Đekson, Persan i Twokey.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: NISTE DOŠLI OVDE DA SPAVATE: Lepi Mića URLAO na zadrugare, a onda je Luna REKLA OVO! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Večerašnja žurka nosi naziv ''Get low show'', a nakon pisma Velikog šefa i raspodele novca za provod, ukućani su se uputili ka kazinu. Takođe, večeras će biti organizovana suđenja, a Snežana Ilić će suditi svima koji se ne budu ponašali kako dolikuje.

Foto: RTV Pink

Među prvima u kazino je ušla Mina Vrbaški, inače bivša devojka Nemanje Đerića Đeksona koji se ove noći između ostalih druži sa ukućanima "Zadruge 2". Kada su ugledale Đeksona, Yang Palka i Vojketa Đansa, Luna Đogani i Mina Vrbaški počele su da vrište, a zatim su im skočile u zagrljaj. Dok se grlila sa Đeksonom, Mina mu je govorila kako joj nedostaje.

Foto: RTV Pink

Da li me zezaš? Dobro sam, ćao! Đeksone! Šta ti je sa glavom? Ostani molim te, znaš kako mi nedostaješ! Đeks! - govorila je Mina Đeksonu dok ga je grlila.

Foto: RTV Pink

I ostali zadrugari su se oduševili što vide svoje večerašnje društvo, Miki Đuričić je kratko sa Đeksonom pričao o Rebeki Popović, da bi se Đerić zatim pozdravio sa još nekoliko zadrugara među kojima je bila i još jedna njegova bivša devojka Jelena Krunić, a onda mu je ponovo prišla Mina Vrbaški koja je nastavila da grli Đeksona i ljubi ga u obraz.

Sada bih se izj*bala, majke mi, što ne znači da neću - rekla je Mina kasnije ukućankama ispred.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'