AKTUELNO

Sklopili pakt?

Odnos Mine Vrbaški i Jovice Putnikovića je zaintrigirao javnost jer je Mina u Zadrugu 2 ušla kao zauzeta devojka. Njen bivši dečko Igor Terzić verno prati "Zadrugu", ali se nije oglašavao da li i dalje želi da nastavi vezu sa zadrugarkom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mina je imala nalet griže savesti pa je rešila da se požali njenom bivšem dečku Tomi Paniću.

Prija mi samoća, guši me sve nekako u ovoj sobi. Ja sam siguran da nisam uradila to što sam uradila ne bih se ovako osećala - pričala je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Znaš i sama da sam ti prvi pričao da ne radiš to sa njim - rekao je Toma, pa je Mina nastavila da priča o Igor Terziću
Dečko je promenio broj telefona, ne mogu, ne osećam se okej, savest mi je katastrofa. Nema šanse da započinjem nove veze ovde, mene samo sitnice neke pogode. Kad mi dođe neko i kaže mi nešto loše, ja iskuliram, Oguglala sam - pričala je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je ona otvorila dušu i njemu otkrila kako se oseća, Panić je isto uradio kada je rekao da želi da se povuče i da ne želi da se ona i on više sukobljavaju, već da polako grade prijateljstvo.

Ja sam rešio da se ućutim, neću da mi ljudi ovde vređaju inteligenciju ovde.Ne želim da se više sukobljavamo ti i ja, okej. Hoću da budemo okej i da koliko ja budem mogao da ti pomognem. Nemoj da mi radiš iza leđa - govorio je Toma.
Ne radim ti ja ništa iza leđa, opusti se samo, sve je ovo rijaliti - rekao je Toma nakon čega je zagrlio Minu.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Mina Vrbaški

#Tomislav Panić

'