AKTUELNO

A on ju je najviše razočarao!

Miljana Kulić večeras je razgovarala sa Milanom Miloševićem, a sve se dogodilo u kafani "Danguba". Kulićeva je prvo komentarisala odnos sa svojom majkom Marijom Kulić, za koju je rekla da joj je mnogo lakše što živi zajedno sa mamom pred kamerama.

Foto: RTV Pink

U nastavku je Miljana kratko komentarisala Branislava Radonića Brendona i Jovicu Putnikovića, a tom prilikom je istakla kako podržava Brendona. Zatim je Kulićeva govorila o svom odnosu sa Lunom Đogani za koju i nije imala tako lepe reči.

Foto: RTV Pink

Nema potrebe da je štitim. Znate u kavim smo odnosima. Videla sam da njoj nije stalo do mene posle pomirenje. Sada smatram da sam pogrešila što sam se izvinjavala onda na kapiji. Posle toga je Luna rekla da ne želi da mi pređe preko toga. Uvek kada je dobijala nagrade, nikada me nije ponudila. Navikla je na Slobu i da se priča vrti oko nje - rekla je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana je zatim komentarisala i Lunin ljubavni život, ali i njenog bivšeg dečka Slobodana Radanovića za kog je Miljana govorila kako joj je simpatičan tokom njihovog poravka u prvoj "Zadrugi".

Foto: RTV Pink

Sada je trenutno sama jer nema momka za nju, što ne znači da bi pogazila reč kada bi se vratio Slobodan Radanović. Svi momci su trenutno zauzeti. Sloba gleda samo sebe, prioritet mu je slava. Isto što je uradio prvoj ženi, to je uradio i ljubavnici. Bio mi je to tada simpatičan - izjavila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Za kraj razgovora Miljana je rekla i kako ju je mnogo povredio Marko Miljković što nije došao na proslavu povodom rođenja njenog sina. Kulićeva je rekla i da ju je ovaj zadrugar najviše razočarao.

PROČITAJTE: OSTAVIO JU JE PRED MILIONIMA, A NJEN ULAZAK U ZADRUGU PODIGAO JE VELIKU PRAŠINU: Tomina majka OTKRILA šta misli o LJUBAVNOM TROUGLU, a onda i koju bi za snajku!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

'