AKTUELNO

Smatraju da svoje probleme sami treba da reše Dorotea i Brendon.

U okviru emisije "Zadruga - porodice zadrugara" večeras su gosti voditelja Ognjena Nestorovića majka Dorotee Jovanović, Dragana, zatim majka Branislava Radonića Brendona, Ružica i otac Marije Marinković, Radomir.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon puštenog priloga u kojima je bila kompilacija svađa koje su se dogodile proteklih nekoliko dana u Beloj kući, gosti u studiju su izneli svoje stavove. Tokom izlaganja Doroteina i Brendonova majka dotakle su se odnosa svoje dece.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vezano za sve ovo, Brendon nije sam tamo u kući. Ima njih više, ali mora imati povod što je on to rekao. Primetila sam i da drugima stanarima skreće pažnju na higijenu. Mora da zna granicu, prešao je granicu. Ja sa ovom ženom nemam šta da se svađam, to je njeno dete, to je moje dete, oni su punoletni, ako imaju neki sukob neka to reše napolju - rekla je majka Dorotee Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da je Brendon to uradio jer je ljubomoran na Nemanju. Video je da se Dorotea grli sa Nemanjom. On je navikao kada ima drugaricu da je samo njegova - dodala je Brendova majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Branislav Radonić Brendon

#Dorotea Jovanović

'