AKTUELNO

Njene reči su zaintrigirale Staniju.

Glumica Marija Jovanović je više puta naglasila da gaji simpatije prema Bori Santani, ali čini se da ostali zadrugari nisu poverovali u njenu priču. Nakon što je Bora Staniji Dobrojević pričao da ne želi da ima devojku u rijalitiju jer to može samo da mu stvori problema, Marija je još jednom otkrila svoje emocije.

Ja sam stvarno zaljubljena u tebe. Ne znam zašto mi ne veruješ. Ja sam večeras rekla da si mi najlepši ovde i stvarno mi se viđaš - rekla je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je i dalje bila sumnjičava, pa je upitala Mariju dali tako uverljivo ume da odglumi i suze, što je ona potvrdila i još jednom dodala da simpatije prema Bori ne glumi. Razgovoru se priključila i Dorotea koja je kazala da Bora ima harizmu.

Ja se nisam šalila večeras kada sam rekla da je on švaler. Mi smo imali jedan nastup zajedno i njega su ribe saletale - dodala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Nema veze, imala sam ja i veće ženskaroše od njega. Neke i ti poznaješ - zagonetna je bila glumica.

Njene reči si zaintrigirale Staniju koja je tražila da joj Marija otkrije ko je u pitanju.

Nema šanse da kažem jer će odmah znati, novinari su me dovodili u vezu sa njim. To je tvoj drug, poznaješ ga - rekla je Marija.

Stanija je na kraju uspela da je ubedi da joj ispod stola rukama pokaže slova imena misterioznog muškarca.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

PROČITAJTE JOŠ: Luna PRIZNALA DA JE ŽELELA DA IZLUDI Slobu praveći scene sa Miljkovićem, a onda otkrila: ON JE LJUBOMORAN NA MARKA! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Bora Santana

#Stanija Dobrojević

'