AKTUELNO

Interesuje je kako joj izgleda konkurencija.

Olja Bajrami i Tomislav Panić bili su prisni danas u njegovom krevetu pred punom spavaćom sobom. Panić je u nekoliko navrata pokušao da poljubi ovu cimerku, ali mu to nije pošlo za rukom.

Foto: RTV Pink

Ova zadrugarka je rekla Paniću kako su ljubavni problemi između njih dvoje počeli već prve noći, a ono što je zanimljivo jeste i da je Olja često spominjala navodnu bivšu devojku Tomislava Panića. Toma je pravio poteze kao da želi da poljubi Olju, a kada je videla da ipak ne želi da je poljubi, Olja je počela da ga provocira.

Foto: RTV Pink

Što govoriš to? Rekao si nešto drugo. Od ulaska našeg je ispala frka prvu noć, da li je tako bilo? I od te noći spominješ devojku, da je ona tebi bitna... Bože me sačuvaj. Pričali smo o tvojoj bivšoj devojci, toliko je nebitna da si je otkačio u lajvu pred milionima ljudi. Ispale su mi karaone iz usta. Ja bih volela da je uvedu ovde, samo da je pitam nešto. Šta je, Tomice, frka, Tomice? Stisli se hormoni? - rekla je Olja Tomi.

Foto: RTV Pink

Nemoj to da radiš! Što radiš to? Šta praviš to? Ona neće da mi se javi. Ne može ona, šta će mi ona? I ona je rekla da bi volela da uđe na 24 sata. Da li si ti provalila da ja nju nisam pozdravljao 10 do 15 dana. Zašto bežiš od mene? - pitao je Toma.

Nakon temeljnog razgovora sa Tomislavom Olja se udaljila od njegovog kreveta, a u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Olja Bajrami

#Tomislav Panić

'