AKTUELNO

On je veoma izenađen i zgrožen!

Zerina Hećo i Miljana Kulić su se pre nekoliko dana žestoko posvađale, a Miljana je zadrugarku optužila da se bavi prostitucijom, što ju je veoma povredilo pa se plakajući žalila svom dečku Čolak Banetu, koji je tešio i davao podršku da ostene u Zadruzi i ne ide kući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svoj komentar na celokupnu situaciju u najgledanijem rijaliti programu u regionu "Zadruzi" za Pink.rs dao je Darko Bradonjić, koji je ujedno i Zerinina podrška.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Darko je za Kulićevu izjavio da nije vredna trošenja njegovog vremena, kao i da nije merodavna da komentariše tuđi moral.

Ne bih trošio svoje vreme na osobu kao što je Miljana. Ona nema pravo da priča ko je kakvog morala - bio je kratak Darko.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je Zerina plačući govorila da želi da izađe iz rijalitija i da ne želi da njeno dete sve ovo gleda, Darko joj je dao svoju podršku i izjavio:

Zgrožen sam i veoma iznenađen celom situacijom. Ja je podržam da ostane u Zadruzi jer znam razlog njenog ulaska - pričao je za Pink.rs.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Banetova majka Jasnima je izjavila da Zerina ne voli Baneta, što su mnogi i komentarisali, ali Darko se sa tim mišljenjima nije složio i rekao da su Zerina i Bane skladan par.

Ja smatram da su Bane i Zerina idelan par i da su jedno za drugo. Komentar njegove majke ne bih komentarisao, to je već odnos njega i majke - rekao je Darko.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KRŠ I LOM PRED NASTUP! Kija napravila haos kad je saznala da je Sloba poklonio Luni AMAJLIJU pred ulazak u 'Zadrugu'!

K. K.

#Zadruga 2

#Zerina Hećo

'