AKTUELNO

Tomović je juče uspešno obavio tajni zadatak.

Stanari "Zadruge 2" kroz pismo koje je poslao Veliki šef, sinoć su saznali da je Vladimir Tomović imao tajni zadatak da 24 sata ignoriše Staniju Dobrojević koja je juče bila tokom celog dana u čudu jer ju je ovaj zadrugar izbegavao.

Foto: RTV Pink

Tomović je uspešno obavio zadatak, zbog čega je dobio nagradu, a Stanija je počala da plače govoreći kako ju je Vladimir "prodao" za suplemente. Ona ga je kasnije, pred zoru, iz osvete gurnula u jezero.

Foto: RTV Pink

O svemu što se događalo između nje i Vladimira, Stanija je jutros nakon buđenja pričala sa ostalim zadrugarima kojima je govorila kako se osećala tokom jučerašnjeg dana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

24 sata me ignoriše, znači haos! Ja kao luda išla po imanju, mislim se da li je moguće da neće da priča, da beži od mene... Ja ga držim ispred hotela, dobro mi nokte nije polomio. On beži i beži... Ode u kupatilo i stane telom na vrata, da ne bih ja ušla. Pravio me budalom ceo dan - pričala je Stanija.

Foto: RTV Pink

Stanija je ispričala i zbog čega je gurnula Vladimra u jezero, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'