AKTUELNO

Nije znala šta da joj odgovori na ovo.

Odnos Vladimira Tomovića i Stanije Dobrojević ne prestaje da intrigira javnost, a novinari koji su gostovali u studiju imali su mnoštvo pitanja za njih dvoje.

Novinar Darko Tanasijević preneo je informaciju da je Stanija komentarisala moral Mine Vrbaški, a ona je bez dlake na jeziku priznala i čime je podstaknuta da ima baš takvo mišljenje o njoj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je meni prosuo priču da su ortaci, a upoznali su se u karantinu. zadrugari su mi rekli da su sedeli do kasno na kauču dok su se grlili, a onda je on meni počeo da prebacuje. Sebi za najboljeg druga sam birala Bokuna, on je fin i kulturan. Ona je sebe iskompromitovala, sa koliko njih je bila u Zadruzi. Samo sam u tom kontekstu želela da se revanširam. To je moj i njegov odnos, ako se on druži sa Minom, isto tako ne može da mi brani da se družim sa Doroteom i drugim devojkama - rekla je Stanija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što se tiče Stanijinog izlaganja, nije me ništa uvredilo. Ja nikad ništa loše nisam rekla za nju, sa Vladimirom uvek pričam kad se posvađaju. To što ona dovodi u pitanje moj moral, neću da komentarišem, biću tu kad god joj zatreba i to je to - rekla je Mina.

Kakva je bila Minina reakcija posle svega, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Mina Vrbaški

#Stanija Dobrojević

'