AKTUELNO

Nije mogla da uporedi svoju vezu sa njihovom.

Zadrugari su doživeli šok kad je Veliki šef poslao pismo u kojem je otkrio da je Vladimir Tomović bio na tajnom zadatku, a to je da svoju devojku Staniju Dobrojević ignoriše 24h. Mnogi su osudili njegov postupak, a njoj ni najmanje nije prijalo što je emocije ostavio po strani kako bi dobio ono što mu je bilo neophodno za opstanak u Beloj kući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

S obzirom na to da u prethodnoj sezoni Slobodan Radanović nije želeo da pristane na ovakve izazove samo zbog Lune Đogani koju na takav način nije želeo da povredi, novinar Darko Tanasijević je upitao blogerku da li može da prokomentariše ovu situaciju.

Ne bih se ja mešala u njihovu vezu zbog svega što se desilo, istina je da je Sloba imao više puta takve zadatke i da me ignoriše i da pleše. Ja nikad ne bih pristala, jer sve što dobijem materijalno ne može da zameni za neku osobu. Razumem i Vladimira i Staniju. On je smšrao 15kg, znam koliko mu je to bitno, a sa druge strane ne opravdavam. Uverila sam se u njene emocije, drago mi je da je to pokazala. Ti proteini ne mogu da zamene ono što ona oseća, a to je izdaja. Ja ne bih sumnjala u njega, jer se videlo koliko mu je stalo do Stanije. Da sam ja bila u pitanju, ja na to ne bih pristala. Njemu svaka čast - rekla je Luna.

Novinar se ponovo osvrnuo na odnos Stanije i Vladimira, a onda je on ponovo pred svima počeo sa izlaganjem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ali, to ne mora da znači, meni ona svakako znači i šta sad. Nas će osmesi dok je ona govorila da ojačaju 100%. Bio ja pored nje ili ne, ona ima veliku podršku od mene. Ja se ne stidim, ja tu osobu volim, za 22 dana ili za mesec, svi znaju za ovaj fenomen. Nerealno je koliko je obožavam i koliko mi prija. Ona situacija iz hotela nije bila prijatna za gledanje, ali mi je bilo mnogo teško. Jednostavno, ja to ne mogu da opišem. Ja pozdravljam mog oca i rekao mi je da ću imati dva problema. Prvi će da bude glad, a drugi će biti ako se zaljubim. Ja sam oba dobio i hoću da kažem da ga mnogo volim - rekao je Vladimir.

Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'