AKTUELNO

Evo ko su ovonedeljni nominovani zadrugari.

Večeras pod krovom rijaliti programa "Zadruga 2" održavaju se nominacije. Ukućani biraju između Marije i Miljane Kulić koje su ove nedelje izabrane za potrčke od strane vođe Vladimira Tomovića, a drugog ukućanina nominuju gledaoci.

Foto: RTV Pink

Dok su zadrugari iznosili svoje stavove i govorili zašto nominuju Miljanu odnosno Mariju, Miljana se često ubacivala svojim komentarima.

Vi ste moje igračkice, tek ćemo da se igramo! - govorila je ironično Miljana Kulić svojim cimerima za vreme nominacija.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Tokom izlaganja Lepog Miće došlo je do novih varnica između Marije i Miljane Kulić i ovog zadrugara koji je rekao da je u velikoj dilemi za koga da glasa, a onda su počeli da viču jedni na druge i razmenjuju teške reči.

Ako si u dilemi, onda popuši k*rac! - pričala je Miljana Mići.

Foto: RTV Pink

Miljana za sada mi popuši k*vac, a kada naučiš da kažeš "r" onda ćeš mi popušiti k*rac! Ja razumem da je majka doživela fijasko kada joj je ćerka skinula naočare! - govorio je Mića, a onda se obratio Mariji: Slušaj ti pušaćice k*raca, s*so jedna raspala... Pogledaj ko ti ćerku j*be na WC šolji krmačo jedna raspala! Ajde krme skini majicu! Budalo jedna! Ti si dama puna g*vana! Smrdiš na g*vna! Ti si k*lja raspala!

Foto: RTV Pink

Slušaj majmune, ne znaš šta ti radi žena, ne znaš šta ti radi ćerka! Pusti ti Mariju i Miljanu. Ti nisi ni estradni umetnik, ti si jedan klošar! Ovo je jedan mrtvak, džabe plivaš, džabe vežbaš! - govorila je Marija Mići.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Tokom nominacija došlo je do svađe i između Kulićevih i Zerine Hećo, a umeštao se i Bane Čolak. Takođe, Miljana se posvađala i sa Oljom Bajrami, ali i sa Nemanjom Tošićem za kog je rekla da je zaljubljen u Brendona.

Zašto peniš draga? Ide ti pena na usta! - govorila je Zerina Miljani tokom svađe.

Foto: RTV Pink

Slušaj ološu, ti si k*lja! Ona treba da se sramoti što te je rodila! Gledaj na šta ličiš! Takve smo na auto-putu kupili da ih vodilo u selo da se j*bu za 50 evra! Ovo što mi tebi radimo, tebi je plus, jer si ološ! Smrdiš! Smrdi ti iz usta, smrdi ti duša, oči ti smrde! - vikala je Olja na Miljanu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nakon burnih svađa koje su se dogodile tokom nominacija, ukućani su odlučili da u izolaciju pošaju Mariju Kulić, dok su od strane publike najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", najmanje i isti broj glasova dobili Rade Vasić i Nataša Moskva.

Foto: RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'