AKTUELNO

Otvorila dušu Nataši i Lazaru.

Nakon što je Vladimir Tomović ponovo pobedao od Stanije Dobrojević, jer je na tajnom zadatku u okviru kog ne komunicira sa ovoj ukućankom sa kojom se juče žestoko svađao, Dobrojevićeva je ostala u čudu.

Foto: RTV Pink

Stanija je ostala da sedi u Rajskom vrtu, a društvo su joj pravili prvo Lazar Jeremić, a kasnije i Nataša Moskva. Sve vreme pričali su od odnosu Stanije i Vladimira, kojoj nije jasno zašto je Vladimir ignoriše.

Pre ove situacije, kada je Vladimir pobegao od Stanije, Tomović je razgovarao sa Lazarom Jeremićem, a u istom trenutku ona je pričala o istoj temi sa Bojanom Gaćešom kom se juče Vladimir unosio u facu.

Foto: RTV Pink

Rekao mi je da hoće da priča sa tobom, da mora da ohladi glavu pa će sutra da priča sa tobom. Besan je mnogo! Tužan je mnogo! Krivo mu je! Kaže: "Idi kod Bojana, pričaj sa onim", samo se stavi u njegovu situaciju - govorio je Lazar Staniji sta mu je pričao Vladimir.

Foto: RTV Pink

Ovde ja najviše ispaštam. Ja ću pokušati još jednom da pričam sa njim, tresem se ceo dan! Ajde neka samo zaključimo, da znam na čemu sam - izjavila je Stanija.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Lazar Jeremić Jera

#Nataša Moskva

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'