AKTUELNO

Trenutno je na tajnom zadatku i treba da ignoriše Staniju.

Vladimir Tomović i dalje je na tajnom zadataku koji je sinoć dobio od Drveta mudrosti, da do večeras, ne komunicira sa Stanijom Dobrojević. Ukoliko uspešno izvrši ovaj zadatak, Vladimir će dobiti suplemente koje je tražio.

Foto: Rijaliti Zadruga

Staniji ništa nije jasno i ističe da joj je veoma teško što Vladimir ne razgovara sa njom. Ona je u više navrata pokušavala da razgovara sa Tomovićem, ali je ovaj zadrugar uporan da uspešno izvrši svoj zadatak.

Foto: RTV Pink

Danas je Stanija o Vladimiru pričala sa Bojanom Gaćešom i Lazarom Jeremićem, u jednom momentu Lazar je otišao kod Vladimira u Rajski vrt, kako bi razgovarali o Staniji. Posle priče sa Bojanom, Stanija se takođe uputila tamo.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Stanija je sela pored Vladimira i Lazara, u nameri da ponovo pokuša da razgovaraju, međutim Tomović je skočio na noge i izašao iz Rajskog vrta. Tom prilikom samo je razgovarao sa Lazarom.

Foto: RTV Pink

Ona ne priča, pričamo ti i ja! - govorio je Lazar Vladimiru.
Neka se dobro ohladi! Posle 50 svi zadrugara, neka dođe kod mene na kraju! - rekao je Tomović.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Zadrugarka nije mogla da veruje šta se dešava zbog čega je u čudu gledala u pod, a zatim je nastavila da priča sa Lazarom o svemu što se događa između nje i Vladimira.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'