AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno zbog ovoga.

Svi zadrugari imali su uzbudljiv dan, a koji je bio obeležen raznoraznim situacijama i turbulencijama između pojedinih učesnika. Mada, najveću pažnju privukla je žestoka rasprava Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića.

Naime, njih dvoje svakodnevno trpe veliki pritisak od strane ostalih zadrugara koji, po njihovom mišljenju, čine sve da bi njih dvoje stavili tačku na svoju vezu. Zbog toga su se nekoliko puta posvađali, a onda je Drvo mudrosti odlučilo da pozove Tomovića na razgovor kako bi saznalo šta se krije iza netrpeljivosti koja vlada među njima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nenormalno sam se vezao za nju i sviđa mi se. Ne volim splektarenja ovde, očekivao sam to, ali ne na ovako lukav način. Kapiram ja sve, ne postoje kad je odnos njihovih priča u pitanju, ali to mogu mnogo suptilnije. Jako je loše. Neraspoložen sam, postajem napet i surov, ne osećam se dobro. Desilo se to da ljudi ovde pokušavaju da nas posvađaju, a ja sam siguran u to da nas dvoje možemo da rastavimo jedno drugo. Jednostavno, previše je jeftinih trikova, smicalica. Svaki dan se nešto dešava. Možda je to tako u početku svake veze. Zna ona koliko sam ja tu za nju. Ona je toliko divna da ja nemam reči, pokušava sve da mi objasni, ali ja samo hoću da sve ovo stane.

Drvo je predložilo i da se njih dvoje venčaju pred očima javnosti i krunišu svoju ljubav brakom, što je Tomovića nasmejalo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što si ti pilo Drvce, danas? - upitao je Vladimir vidno raspoložen zbog ovog predloga.

Vladimir je dobio priliku da dobije sve što poželi ukoliko oda tajnu, međutim, njemu je bilo teško da ide preko svojih moralnih kodeksa koje poseduje. Ali, Drvce je ubrzo osmislilo novu ideju koja mu se takođe nije svidela, ali je nerado prihvatio: Znaš da niko ne sme saznati da si na zadatku. Od ovog trenutka, naredna 24h, moraš potpuno ignorisati Staniju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Znao sam. Prihvatam - rekao je Vladimir.

Kakva je odluka doneta povodom toga i šta je Vladimir još ispričao, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Vladimir Tomović

'