AKTUELNO

Psi laju, karavani prolaze - vikala je Miljana više puta.

Sitni noćni sati u zadrugarima bude ono najskrivenije. Između porodice Vasić i Kulić je ove večeri nastao sukob. Nakon snimka u kojem su Vasići, Zlata Đurković i Suzana Perović komentarisali da je Miljana Kulić udarila svoju majku Mariju u toku svađe, nastao je potpuni haos.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pričali smo o svađi Miljane i Marije i o tome da li je istina da je Miljana udarila Mariju tokom svađe - rekla je Rada Vasić, pa se ubacila Zlata:
To je informacija koja se mora dokazati, jer to ne bi smelo da se uradi - dobacila je Zlata.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam u afektu i u besu uzela naočare, ja sam u besu reagovala i polomila naočare - pravdala se Miljana.
Kada dođe Milan, neka vrate snimak - kratko je rekla Vasićka, pa je Marija ustala i rekla:
Inače, ovaj čovek je rekao da očima ne može da nas gleda, a prvi je došao na rođendan i jeo meso i tortu, ja kad ne volim nekog, ja ignorišem. Miljana je uhvatila naočare i bacila, mene niko nije udario. Kraj, lažeš - odbrusila je Marija, nakon čega se oglasio Rade Vasić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte više: ŽELEO JE DETE SA MNOM! Nevena iznela detalje romanse sa Gaćešom, on joj poručio: Ti nisi devojka sa kojom bih imao porodicu! (VIDEO)

Isterali ste čoveka da ode, sram vas bilo, vi ste napravili da on izađe - vikao je Rade, ali se Miljana pokajala zbog svega:
Mnogo mi je krivo, da sam znala da će to toliko da ode daleko, da nije otišao te večeri on bi otišao kući jer mu je supruga mnogo nedostajala - pričala je Miljana, ali se Marija obratila Radi i Radetu da vode računa o svojoj deci koja samo u rijalitiju pokazuju zadnjicu.

Situacija je otišla predaleko, spomenuti zadrugari su spomenuli Niš, kao i butike koje Miljana reklamira. Nastao je opšti haos, a kako je on završen možete pogledate u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Giba Vasić

#Mika Vasić

#Miljana Kulić

#Rada Vasić

#Rade Vasić

'