AKTUELNO

Više mu nedostaje supruga!

Siniša Kulić večeras se uključio uživo u emisiju "Zadruga - porodice zadrugara", otac Miljane Kulić i suprug Marije Kulić na početku svog izlaganja pričao je o učešću svojih ukućanki.

Foto: RTV Pink

Ovaj član porodice Kulić prvo se osvrnuo na svađu Marije i Miljane sa Zoricom Marković koja je bila pre nekoliko noći.

Foto: RTV Pink

Ono je monstrum u ljudskom obliku! Ono što je ona izrekla to nije za komentar, to je za osudu. Zorica je mislila da je Miljana manje inteligentan nego ona. Lepo sam rekao Miljani i Mariji da je sve to laž što je ona radila! Za kuma to su glupsti, on i mi se nismo videli dve godine, on živi u Baru, tako da su to obične gluposti što priča ona - rekao je Siniša.

Nakon priče o Zorici Marković, Siniša Kulić je govorio i o Lepom Mići, ali i o Mirku Gavriću. Takođe, Siniša je istakao i da smtara da je Aleksandra Subotić najbolji prijatelj Miljani Kulić.

Foto: RTV Pink

Poznavajući Miću, tog pedofila matorog, shvatio sam da je on jedno obično kuče koje laje! Mirko Gavrić je kao ono: "Dala baba dinar da uđe u kolo, pet da izađe". Njega sam čak i poštovao. Na veliko iznenađenje moje mislim da je Aleksandra najbolji prijatelj tamo njima. Vladimir Tomović je strašno opasan momak koji jedino sa ženama i Brendonom može da se posvađa! Ulizuje se Mići, uvlači mu se u d*pe! To je ljiga obična! Više mi nedostaje Marija, nego Miljana! Ovo je prvi put da smo odvojeni jedno od drugog, na Miljanu sam navikao - dodao je Kulić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Siniša Kulić

'