AKTUELNO

Vratiće joj sve poklone.

Tokom prethodne večeri došlo je do žestoke svađe između Miljane Kulić, Lune Đogani i Mirka Gavrića, kada je Kulićeva "počastila " Lunu uvredama i time su okončale svoje prijateljstvo.

Zbog ovakve situacije, bilo je neminovno i jedno pitanje upućeno Miljani.

Foto: TvPink Printscreen

Luna ti je pored majke bila najbolji prijatelj, da li si svesna da si mnogo pogrešila. Ogrešila si se samo da znaš - glasili su pitanje i konstatacija gledaoca.
Roditelj je najveći prijatelj. Ja se izvinjavam što sam povisila ton i bacila naočare. Za pravdu sam u stanju da poginem. Kada sam imala konflikt sa Mirkom pre tri dana, ona mi je prišla i rekla da sam u pravu. Juče ničim izazvana, nije čula šta mi je on rekao. Prijatelj mi Luna nikad nije bila. Prijatelji su oni koje ja poznajem ceo život, koji su uz mene u dobru i zlu. Luna je moja rijaliti koleginica. Ja u Luni ne vidim prijatelja. Družile se jesmo. Sinoć me je napala zbog Mirka. Izgovorila mi je ono što misli i prebacuje mi za poklone. Vratila sam joj paletu za šminku i naći ću prsluče koje je poklonila Željku. Ja više poštujem ljude koji nisu bili Kiju i Slobu. On meni kaže kroz vazduh, ja ću da budem Sloba, a ti ćeš da budeš Luna. I posle 10 sekundi je rekao "šalim se". Ja sam naravno u šali rekla da hoću. Sramota me je bilo njegove sramote. Zaista ničim izazvana me je napala zbog Mirka. Ja razumem da je ona želela da odbrani svog prijatelja, ako nije u pravu - objašnajavala je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva nije imala komentar na ovu temu, već je pomno slušala šta Miljana kaže i povremeno napravila grimasu kada joj zasmetaju njene reči.

Pročitajte još: RAZUMEMO SE POGLEDIMA! Gaćeša priznao šta OSEĆA prema Staniji, a onda su se OGLASILI Nevena i Vladimir! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink.

D. B.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

'