AKTUELNO

Njen dečko je zahtevao od nje da ne komunicira sa cimerom.

Žurka ove nedelje u rijalitiju "Zadruga 2" je prošla veoma burno. Dogodile su se mnogobrojne svađe, a jedna od njih je između Miljane Arsić i Nemanje Tošića koji ju je nazvao pogrdnim imenima, a u tu raspravu je bio umešan i Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć kada je Nemanja rekao da su sve žene sa vama ku*ve i pitao te da li tako misliš, odgovorio si: "Da, 90%", hajde sada navedi 90% ku*vi u "Zadruzi" - glasilo je pitanje za Vladu.
To nisam sigurno rekao. Nemanja je rekao Miljani Arsić "J*bao te Vlado". Onog momenta kada neko mene uzme u usta u ovoj kući, ja odmah ustanem i to završavam. Nemanji sam rekao nemoj da me spominješ u bilo kakav koš i sa bilo kim. Nemanja je rekao: "Izvini brate, one su sve to i to" - pravdao se Tomović, a njegovu priču je potvrdio i Nemanja.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga je usledilo pitanje za Nemanju Tošića koje je usko povezano sa prethodnim.

Zar jedan momak koji za sebe kaže da neće vređati žene može da izgovori onoliko ružnih reči o Miljani, a ništa ti nije uradila. Da li je to što je primetila Jocu, a ne tebe, pa ti je ego proradio - pročitao je Milan Milošević pitanje.
Da, rekao sam da ne bih vređao žene. Ja nju ne smatram kao ženu, ona se ponaša kao kočijaš. Daleko od toga da mi radi sujeta. I ako bi sa nekom devojkom imao nešto, to ona ne bi bila - rekao je Nemanja.

Foto: TvPink Printscreen

Da, radi mu sujeta. Ja se ponašam kao kočijaš prema njemu, zato što on ne zaslužuje. Nemanja mene ne zanima, i žao mi je što mi se ne dopada. Ja se ponašam kao anđeo prema svom dečku. Ja ne pričam sa njim zato što me je isključivo Jovica zamolio - stavila mu je do znanja Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NIJE PRVI PUT DA ME VIDI GOLOG: Miljana i Nevena DELE ISTOG MUŠKARCA, Bojan rekao nešto što je sve ŠOKIRALO! (VIDEO)

Kako je protekla ova rasprava pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink.

D. B.

#Jovica Putniković

#Miljana Arsić

'