AKTUELNO

Postoje varnice?

Gledaoci koji pomno prate dešavanja u rijalitiju "Zadruga 2" su imali priliku da tokom večeri u emisiji "Pitanja gledalaca" postave pitanje zadrugarima o svemu onome što ih zanima.

Jednog gledaoca zanimalo je kakav odnos postoji između Stanije Dobrojević i Bojana Gaćeše i šta se to krije iza njihovih pogleda.

Foto: Pink.rs

Dok si pričao sa Nevenom u sobi, Stanija je prošla pored tebe i nasmejala se, rekao si Neveni da ćeš jednom objasniti vaše poglede. Zbog čega su takvi pogledi između Stanije i tebe? - glasilo je pitanje.
Ja i ona ne treba da komuniciramo, mi se razumemo u pogledima. Mi nismo ni na kakvom nivou, ona ima nešto sa svojim momkom. Dovoljno je da se pogledamo i znamo šta mislimo. To nisu pogledi da će tu biti nešto. Između tih pogleda nema ništa - objasnio je Bojan.

Foto: TvPink Printscreen

Bojan i ja se razumemo. Kada je trebalo da mi objasni nije, ali ni nema potrebe, mi se razumemo. Između njih ne postoji ništa, nema potrebe da on objašnjava - prokomentarisala je Nevena.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KRISTIJAN NIJE MOGAO DA JE UKROTI: Zorica Marković tvrdi da zbog Vladimira ne može da prepozna Staniju! (VIDEO)

Stanija je takođe dala svoj komentar, i tom prilikom je i njen dečko Vladimir Tomović priznao da ne sumnja u ljubav svoje devojke, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink.

D. B.

#Bojan Gaćeša

#Stanija Dobrojević

'