AKTUELNO

Ovaj put joj neće oprostiti.

Zašto i dalje dozvoljavala da je vređaju Miljanine reči, kao i da li je moguće da nakon prve sezone "Zadruge" nije postala imuna na reči ove ukućanke, bilo je pitanje koje je postavljeno Luni Đogani tokom ove večeri.

Foto: RTV Pink

Luna je svoje izlaganje počela rečima kako je od Miljane tokom prve sezone "Zadruge" čula razne uvrede i da joj je oprostila, ali da sada to neće biti slučaj i da Kulićevu gleda kao lošu osobu.

Foto: RTV Pink

Mislim da niko ne bi prešao preko toga, ali sam na kraju rijalitija shvatila da je Miljana bila uz mene kada mi je bilo teško. Ovaj put joj neću oprostiti. Kada sam izašla napolje dosta sam o njoj razmišljala. Otišla sam u Niš, ne da bih joj se uvlačila u g*zicu! Ja sam to iz srca radila. Ona je meni rekla da sam Slobina f*ksa, nazivala mi mamu raznim imenima! Miljana je patološki lažov! Miljana je za mene od danas jako loš čovek! Ja ne znam ko je Razija, ti znaš ko je Razija, ja ne znam ko je! Moja mama se zove Anabela - govorila je Luna.

Foto: RTV Pink

Ono što je bilo u Zadruzi 1 ja sam zaboravila, sinoć je ničim izazvana... Želela je da brani svog prijatelja, ali ako ne znaš šta je bilo, nemoj da se mešaš. Rekla sam da je f*ksa Slobina, ljubavnica... Majku joj nisam uvredila - pričala je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si bila f*ksa, ja sam mu bila devojka, ne ljubavnica - dodala je Luna.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku teksta možete pogledati kako je sve izgledalo tokom ove situacije.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

'