AKTUELNO

Godinama se poznaju.

Milionski auditorijum koji pomno prati dešavanja u rijalitiju "Zadruga 2" je tokom večeri postavljao pitanja akterima koji borave u ovom velelepnom zdanju. Voditelj i novinar Milan Milošević je ukućanima postavljao pitanja, a jedno od njih je bilo upućeno Zorici Marković.

Pevačica je imala priliku da upozna Staniju Dobrojević tokom učešća u prethodnim rijaliti programima, a evo šta sada kaže o njoj i njenom dečku Vladimiru Tomoviću.

Stanija ili Vladimir, ko je od njih dvoje dominantniji - glasilo je pitanje za Zoricu.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su uvek izolovani, ali kao rijalti igrači čini mi se da je Stanija utihnula. Intimniji jesu, kad se sretnemo usput, dragi su mi oboje. Vladimir je domintniji jer je on muškarčina, a od Stanije sam očekivala malo više. Malo me je iznenadila, jer je ona rijaliti igrač... Ovo je potpuno druga Stanija, kao mala beba, ušuškana - prokomentarisala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su i Stanija i Vladimir glavni akteri ove priče, i oni su imali priliku da prokomentarišu ono što je Zorica rekla.

Moj karakter ne može da se promeni za 20 dana ni zbog koga. Ja jesam bila sa Filipom na "Farmi 4", "Farma 6" sa Kristijanom, isključivo prijateljstvo. Ja sa Kristijanom nikad nisam prešla granicu prijateljstva - pričala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Zamisli kada Kristijan nije mogao da je ukroti... kada je Stanija bila dominantija, a Vladimir Tomović je to uspeo, svaka čast - prokomentarisala je Zorica.
Nije u pitanju da li mi prija ili ne prija. Zna se da muškarac treba da zaštiti ženu. Ona i ja smo u vezi i definitivno nam to prija - rekao je Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Vladimir tvrdi da je bivša devojka prodala njegove GOLE SLIKE, Stanija kaže da ima i PORNO SNIMKE, svi u čudu! (VIDEO)

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink.

D. B.

#Zadruga 2

'