AKTUELNO

Umešali se Lepi Mića i Rada Vasić, pa nastala opšta svađa.

Zadrugari ove večeri odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su svoja pitanja zadrugarima postavljali na zvaničnoj Fejsbuk stranici RTV Pink. Prvo pitanje bilo je upućeno Luni Đogani, a odnosilo se na njen odnos sa Stanijom, Aleksandrom i Miljanom.

Foto: RTV Pink

Gledaoci su pitali Đoganijevu zašto dozvoljvama ovim zadrugarima da joj pričaju o moralu.

Pre svega Aleksandra i ja smo na početu imali neki mali sukob, ona mi nije moralisala. Samo je rekla svoj stav o situaciji koja se desila. Što se tiče Aleksandre nema šta da mi zameri, a što se tiče Stanije i Miljane nisu ni pokušale da mi morališu - govorila je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon Luninog izlaganja, svoj stav o ovoj temi iznele su i Stanija, Aleksandra i Miljana, a Kulićeva je iskoristila trenutak da priča i o pevaču Darku Laziću koji je pevao nedavno u "Zadruzi 2", a koga je Miljana često zvala u privatnom životu.

Foto: RTV Pink

Darka sam zvala kada se pojavio, kada se oženio nijedan poziv mu nisam upustila. Pozdrav za Darka Lazića i Anu Sević. I te kako ću moralisati - rekla je Miljana.

Foto: RTV Pink

U celu priču umešali su se i Lepi Mića, ali i Rada Vasić koja se svađala sa Miljanom jer se Kulićevoj ne sviđa ponašanje Radeta Vasića, supruga ove zadrugarke.

Obrati pažnju na njegovo ponašanje! On je sinoć govorio da ću ja biti Luna dva! Sedi i ćuti, gledaj svog supruga koji ima ljubavnicu u dijaspori - govorila je Miljana Radi.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink.

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

#Marija Kulić

#Stanija Dobrojević

'