AKTUELNO

Nema više njenu podršku.

Tokom žurke Miljana Kulić je ušla u žestoku raspravu sa Mirkom Gavrićem, optužujući ga da je on nazvao "Lunom 2", pa je izrevoltirana želela da mu se osveti provokacijama koje su Gavrića navele da napusti "Zadrugu".

Foto: TvPink Printscreen

To je iznerviralo Lunu Đogani koja ju je prekorela zbog takvog ponašanja, a onda se situacija otrgla kontroli, pa su međusobno zaratili. Mirko je zbog haosa u kome se našao, zahtevao da napusti rijaliti, a Miljana ga je i dalje provocirala.

Otvorite mi vrata. Ništa me ne zanima - Vikao je Gavrić.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Kulić, ovoga puta nije stala u odbranu svoje ćerke, već Mirka, shvativši da njena mezimica ovoga puta nije u pravu.

Bezobrazna si! Sama si htela da se svađaš na rođendan. Vodi je unutra. Stoko jedna! Zar te nije sramota đubre jedno, ja sam tebe ovde branila od svih. Šta bre Razija, što moraš to da govoriš - Vikala je Marija na Miljanu.

Miljanu je obezbeđenje povelo u apartman, ali se ona branila, pa je iz besa uvredila i majku.

Foto: TvPink Printscreen

Evo sada ću ja na kapiju. Ne mešaj se gde ti nije mesto. Ona je meni svašta rekla.
Brani Mirka, čovek ti nije ništa uradio - rekla je Marija.
Ti si mi neka majka i ti si me izdala. Braniš Mirka i Raziju. Ili ti ili ja. Ja neću da sedim u ovom rijalitiju - odbrusila joj je Miljana.

Miljana se naoštrila i nijednog trentuka nije razmišljala o posledicama izrečenog. Obezbeđenje je ove večeri imalo pune ruke posla da obuzda zadrugarke.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OD OVOGA JE SVE POČELO! Miljana PROVOCIRALA Gavrića, pa SPOMENULA Slobu, on nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

Kako je izgledala svađa između majke i ćerke pogledajte u narednim video-snimcima.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'