AKTUELNO

Dele iste muke.

Tokom rođendanske žurke Miljana Kulić nije bila naročito raspoložena jer je Darko Lazić ranije otišao sa zabave i nije bila u mogućnosti da uživa u njegovom društvu. Nakon toga, se zamerila Mirku Gavriću jer ne provodi vreme sa njom, pa se požalila Luni Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Recu mu da je sa mnom završio za sva vremena. Na mom rođendanu, on umesto da igra sa mnom, on je sa njima - pričala je Miljana Luni.
Mirko tebe obožava. Nemoj da preteruješ, da se ponašaš kao dete od 13 godina. Sto puta mi je rekao da ne može bez tebe kao drugarice u rijalitiju. Nemoj da praviš problem gde ga nema. On je mnogo dobar, ja ga poznajem kao svoj džep - tešila je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Sa svima igra, samo sa mnom ne - rekla je Miljana, a onda ju je Luna prekorela da samo sedi.
Ja sam umrla otkako je Darko otišao - dodala je Miljana.
Ja bih isto umrla da je Sloba ušao ovde. Bacila bih se u jezero... Nemoj da mi ga spominješ, slaba sam trenutno. Idi kod Mirka, razgovaraj sa njim. Nemoj da mu zameraš. Miljana, na kraju ćemo se ti i ja smuvati kad nemamo sreće sa muškarcima - rekla je Luna kroz smeh.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je još jedan dokaz da Đoganijeva nije prebolela svoju bivšu ljubav Slobodana Radanovića, sa kojim je u prethodnom rijaltiju bila osam meseci, a nakon toga su potpuni stranci.

Pročitajte još: KAKVE TI KRITERIJUME IMAŠ?! Stanija ZGROŽENA kada je saznala da su njen brat i Vlada bili sa ISTOM DEVOJKOM! (VIDEO)

Kako je izgledao razgovor Miljane i Lune pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'