AKTUELNO

Kraj veze?

U toku večeri eskalirao je sukob između Zerine Hećo i njene jače polovine Baneta Čolaka. Naime, za crnim stolom tokom noćašnje diskusije oko izbora potrčka i omiljene osobe posvađale su se Stanija Dobrojević i Zerina. Čolakova devojka je zamerila starleti to što svoju simpatiju ne podržava u svim donetim odlukama, a svom dečku što nije ustao i branio je jasno i glasno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi moj ja i te kako imam iskustva u životu. Sve je meni sada jasno - počela je raspravu Zerina.
Ti vrlo dobro znaš da sam brinuo o tebi. Prešao sam ti preko jedne stvari. A što se tiče rijalitija znaš i sama da sam odlučio da se ne mešam u svađe, da ne ispadne ne znam ni ja šta - odgovorio joj je Čolak, te je dodao da mu ništa nije jasno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Preko čega si prešao? Preko prepucavanje nekog ko mi je život zagorčao? Je l' klošaru? Pritom ustaješ i potrvđuješ to svojim osmehom od jedne osobe do druge. To mi je dovoljno. Ja s tobom da planiram decu i brak, e... Završili smo priču oko naših planova. Ženi s kojom planiraš brak i decu u rijalitiju, na pustom ostrvu govoriš ono što misliš i osećaš- odbrusila mu je Hećo, pa je dodala:
Mene zanima da moj muškarac ustane i govori za mene. Moj muškarac treba da me brani. Ti to nisi uradio. Istraumirana sam od muškaraca kao što si ti - završila je Zerina raspravu, dok ju je Čolak pomno slušao.

Ljubavni par prolazi kroz trenutnu krizu, a da li će se pomiriti ostaje da ispratimo u danima pred nama.

Kako je ova svađa izgledala možete videti u video-prilogu ispod teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M. S.

#Bane Čolak

'