AKTUELNO

Tomović je priznao da je njegovo prijateljstvo Ramonom okončano.

Tokom večeri Ognjen Amidžić je posetio Belu kuću i imao priliku da razgovara sa zadrugarima o svim dešavanjma koja su obeležila prethodnu nedelju. Njegov sagovornik je bio Vladimir Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da su između Vladimira i Stanije od prvog dana postojale simpatije, Ognjen je bio znatiželjan da sazna u kakvom su oni zaista odnosu i da li je veza na pomolu.

Ona je stvarno divna, sve predrasude mi je razbila. To je bila šala za taj poljubac. Imamo dovoljno godina. Ne ide da se cmačemo. 100% sam siguran u svoje emocije. Ona ni u šta nije sigurna. Ona sekundu pred matičarem bi rekla pa... da - opisivao je Vladimir svoj odnos sa Stanijom.

Foto: TvPink Printscreen

Prethodnog dana u ranim jutarnjim časovima, došlo je do žestoke svađe između Vlade i Ramone Beganović zbog toga što je ona njega svrstala u bise*sualce. To je njega naročito iznerviralo, pa je zamalo fizički nasrnuo na nju, a od tog trenutka njih dvoje nisu u korektnim odnosima.

Devojka koja je bila sa mnom na sistematskom pregledu, u krevetu do mog, sa mnom sedi do stola. Sa Ramonom nema više druženja. Žalosno je što oni komentarišu koliko ljudi u rijalitiju ima koji su romske nacionalnosti. Vasići, oni su dobra familija, žena savršeno kuva. To što su momci specifičnog izgleda - pričao je Vlada.

Foto: TvPink Printscreen

Celokupan Ognjenov intervju sa Vladimirom pogledajte u narednom video-snimku.

Pročitajte još: LJUTI SE ZBOG MOJE ISKRENOSTI! Gaćeša otkrio razgloge RASKIDA sa Oljom: KRIV SAM ŠTO SAM DOPUSTIO DA JOJ SE SVIDIM! (VIDEO)

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Vladimir Tomović

'