AKTUELNO

Nije joj jasno zbog čega se ona drugačije ponaša u rijalitiju, a drugačije kad je bila kod nje kući.

Majka Baneta Čolaka, Jasmina, napravila je pravi haos kad se sa sinom čula telefonom samo nekoliko dana otkad se on uselio u "Zadrugu" sa svojom devojkom Zerinom Hećo.

Zbog njenih reči on se naljutio na nju, kao i njegova devojka, a posle toga je došlo do burne rasprave između njih dvoje. Zbog toga smo stupili u kontakt sa Jasminom, koja nam je otkrila kakvo mišljenje ima o svojoj snaji.

Foto: TvPink Printscreen

- Upoznala sam Zerinu, bila je kod nas u Užicu 7-8 dana možda. Znam ja da je ona onako otresita i da ona zna šta hoće, nije neki isfolirani tip, ali mnogo lepo su se slagali njih dvoje. Imali su oni sukob mišljenja, da Zerina misli jedno, Bane nešto drugo, onda krenu njih dvoje da se ubeđuju ko je u pravu, ali je to bila više šala onako - rekla nam je Jasmina i dodala:

- I jedno i drugo su temperamentni, mada to ne deluje sada gledajući ovamo u Zadruzi, što se Baneta tiče. Ljubav je bila velika. Bane je bio mesec i po dana i više u Sarajevu, radio je tamo, njih dvoje su živeli zajedno, 24 sata. Bila ljubav, sve dovno, sve super. Iz Sarajeva su došli kod nas kući i sve je bilo super.

Ona priznaje da se kaje što je razgovor koji je imala sa sinom i snajom protekao tako i da bi volela da se ponovo čuje sa njima da objasni šta je htela da kaže.

Foto: Rijaliti Zadruga

- Meni je sad krivo, a ne mogu do Zerine tamo da doprem. Nijednog trenutka nisam Zerini uputila nikakvu uvredu niti Banetu rekla "nemoj da budeš sa Zerinom". Meni je jedino to krivo. Nije uopšte stvar u Zerini, ja sam se samo njemu obraćala. "Bane, jesi li ti prisutan, gde se nalaziš" i to što sam rekla što meni, gledajući neko njeno ponašanje, stičem utisak da njoj nije stalo do njega. Ja razumem da je ona bolesna ušla u rijaliti i možda joj treba vreme da se prilagodi, ali smatram da to nije razlog da bude neprijatna prema njemu i ond ami to kao majci smeta. Ja volim da se njih dvoje vole, ali volim i da je Bane zadovoljan - objasnila je ona.

Za nju je bio šok kada je došlo do promene u ponašanju Banetove izabranice.

- Sve je bilo divno, sve je bilo super i samo odjednom neki klik i onda odjedanput Zerina nešto. Meni kao roditelju to nije prijatno da gledam. Nisam ja ništa rekla protiv nje, ja ne znam ni odakle njoj takva ideja. Ja sam samo rekla "tebe Zerina ne voli". Nisam se obraćala njoj u bilo kom kontekstu - rekla je Jasmina za portal Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Kako je Zerina dominantnija u njihovoj vezi i Bane joj se ne suprotstavlja istom merom, mnogi zadrugari su počeli da pričaju da je on papučar i da je se plaši, pa je njegova majka prokomentarisala i to.

- Svi mi možemo da komentarišemo, ali kad se čovek nađe u toj poziciji, to vam je isti onaj sistem kad dva prijatelja sede i jedna žena koja je neprijatna možda u nekom ponašanju, pa onaj drugi komentariše "jao, da je ovo moja žena, kako bih ja njoj ovo i ono", a u stvari je i on možda manji od makovog zrna - izjavila je Jasmina kroz smeh i zaključila:

- Verovatno mu smeta ako ga zovu papučarem, ali nema on sa tim problem, on se zaljubio, on nju voli i možete pričati svi vi ostali šta god želite.

Autor: V. T.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'