AKTUELNO

Priznala da ona i Đoganijeva ipak imaju sličnosti.

Stanija Dobrojević je neposredno pred izbacivanje imala jedan intervju sa Ognjenom Amidžićem koji ju je upitao da mu objasni šta se to dešava između nje i Vladimira Tomovića.

Foto: TvPink Printscreen

Ljubav trenutno cveta. Pravi poljubac još nije pao. Htela sam u jednom trenutku da ga pogljubi, a on se odsekao. Ja ga pitala da ga poljubim, on je rekao ne, bukvalno se prepao - rekla je Stanija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njen odnos sa Lunom Đogani je prethodnih dana u veoma zategnutim odnosima, a Stanija je istakla šta je najveći problem u njihovoj komunikaciji.

Sve je počelo od te predstave u rijalitiju. Trebalo je da to bude duhovito, ali se ja nisam snašla. Od tog trenutka počele su struje. Jednostavno devojka sa tim što potencira jako mnogo iritira. Ja sam bila na fakultetu u 23 godine, ali nisam tada radila ono što je ona uradila - rekla je Stanija, a onda nastavila:

Foto: Pink.rs

Ničim izazvana izvređala me, tu sam ja shvatila da postoji velika netrpeljivost. Postoje neki komentari od ranije, ta netrpeljivost. Imamo čak i neke sličnosti. Kada je emotivna podseća me. Ne osuđujem je zbog one greške što je uradila, svima to može da se desi. Znam šta je uradila u Zadruzi 1, to mišljenje ima ceo Balkan. Zaljubila se u oženjenog čoveka, kada je njegova žena došla ona je nastavila isto. Njegova žena je rekla da ga voli, a ona se ni u jednom trenutku nije pokaja. Postoji priča i da je preotela dečka ćerki naše najveće zvezde. Ona ima nešto u sebi da krade tuđe, kako bi dala sebi neki značaj. Mene kad neko dira ja ne ostajem dužna - završila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: VIŠE SE NE STIDE PRED KAMERAMA! Stanija i Vladimir više NE KRIJU OSEĆANJA, LJUBILI se pred svima! (VIDEO)

Ceo intervju Ognjena i Stanije možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Stanija Dobrojević

'