AKTUELNO

Očarala ga je potpuno.

Vladimir Tomović je otkako je kročio u Belu kuću bacio oko na veoma atraktivnu starletu i pevačicu Staniju Dobrojević. Oboje su veoma jasno pokazali da gaje emocije jednom prema drugom, ali ta osećanja za sada nisu krunisali vezom.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je Crnogorac zamerio svojoj simpatiji što u provokativnom izdanju igra i time zavodi ostale muškarce, tokom emisije "Zadruga - Pitanja novinara", Vladimir je Darku Tanasijeviću, portala Pink.rs otkrio šta misli o Dobrojevićevoj.

Davno sam ja naučio da je kod osobe važno ono što je unutra. Ja sam to prvi put ovde video. To kod mene u selu nema, samo one duboke babske gaće. Ja nju prihvatam kakva jeste. Ako ona mene zagrli, ako vidi emociju, meni je to dovoljno. Ono što je moralno i ono što čovek ima u sebi nema veze sa onim vizuelnim. Njena prošlost mi nije važna. Ako ona meni ponudi prijatelja, zagrli me uveče i da mi energiju za sutrašnji dan, time me kupuje. Naravno da je poželjno da igra sama, ja kad bih igrao tri koraka, šest puta bih pao. Predrasuda nema, osećam isto što i ona prema meni - rekao je Vladimir o Staniji.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: IDU NA SUD?! Zbog Gavrićeve OPTUŽBE Zorica zahtevala DOKAZE, a onda je on TRAŽIO DA NAPUSTI ZADRUGU! (VIDEO)

Dok je Vlada ovo pričao, Stanija nije skidala osmeh sa lica, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'