AKTUELNO

Dobrojevićeva priznala da sebe vidi u vezi sa Crnogorcem.

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović su od prvog dana ulaska u rijaliti "Zadrugu 2" pokazali simpatije jedno prema drugom. Od tog trenutka, oni su nerazdvojni, ali još uvek nisu spremni da uplove u vezu.

Foto: RTV Pink

Tokom emisije "Zadruga - Pitanja novinara" Stanija je otkrila čime ju je to Vladimir osvojio i priznala voditelju i novinaru portala Pink.rs Darku Tanasijeviću da li sebe vidi do kraja rijalitija u njegovom društvu.

Videli smo da vodimo sličan život. Dnevne rutine, treninzi. Ono što mi se još kod njega svidelo je kada su bila pitanja novinara koliko je duhovit. Mislim da je inteligentan. Kada smo vežbali u bazenu...Te sličnosti, to su stvari koje su me privukle i koje su nas zbližile - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da su njih dvoje imali i trenutke kada je vladala tenzija u njihovom odnosu zbog Stanijinog provokativnog ponašanja i oblačenja, novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević je upitao da li su je njegove kritike uvredile.

U ovom trenutku da. On mora da prihati i moje dobre i loše strane. On jeste Crnogorac i tako ima te neke stavove. Ne želim da me guši. Ja mislim da mi ovako gradimo jedan zdrav odnos. U ovom trenutku verujem da mi možemo do kraja rijalitija da budemo zajedno, a i nakon toga. U meni je Vladimir izazvao emocije, ne znam da li se to vidi. Ljudi sa kojima sam bliska mogu jedino da me povrede i jako sam emotivna - ispričala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ONA JE DRUGI JA! Lazar MORAO DA SE SUOČI sa Moskvom pa PRIZNAO da mu se sviđa Luna, a onda ga je Aleksandra RASKRINKALA! (VIDEO)

Čime je Staniju Crnogorac još uspeo da osvoji pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'