AKTUELNO

Stanija nije treptala dok je slušala šta će Vladimir na ovo da kaže.

U ''Zadruzi 2'', večeras je došlo do velikih konflikta i rasprava tokom Pitanja novinara koje ni voditeljka Dušica Jakovljević nije mogla da obuzda. Novinari su, kao i svake subote uspeli da otkriju sve ono što zadrugari jedni o drugima ne smeju da kažu u lice.

Pitanje koje je takođe izazvalo pometnju među zadrugarima bilo je upućeno Vladimiru Tomoviću za koga su njemu bliske osobe otkrile da je bio u vezi sa bliznakinjom Miljanom Arsić. On je svoje izlaganje započeo tako što je rekao niz prideva o mladoj voditeljki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Odlična je ona, divna devojka, znamo se od pre. Uvek je bila tu za mene, i ja sam tu za nju. Nismo ovde u situaciji da budemo bliski jer sam sa Stanijom vode uvek. Sigurno ćemo biti u dobrim odnosima - hvalio je Tomović Miljanu Arsić i nastavio:
Ni slučajno, nema govora o tome, nismo bili u vezi. Mi samo drugovi. Neka pričaju šta hoće, novinari takođe daju sebi da pišu svašta. Ja znam ko sam i šta sam i moja porodica takođe - pravdao se Tomović

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mi nikada nismo bili zajedno, samo smo prijatelji - rekla je Miljana kratko.

Da podsetimo, Miljanina majka je potvrdila da su Vlada i ona bili u emotivnoj vezi, a zašto njih dvoje o tome ne govore ništa, ostaje da saznamo.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miljana Arsić

#Vladimir Tomović

'