AKTUELNO

Pevačica nije štedela rači za blogerku.

Ove večeri stanari Bele kuće odgovarali su na pitanja sedme sile. A prva koja se našla na meti predstavnika novinarske profesije bila je Luna Đogani, a odmah potom je usledilo pitanje i za Staniju Dobrojević koja je sa blogerkom u vrlo zategnutim odnosima i to sve zbog muškaraca.

Ko je od zadrugara tebe pogrešno ocenio i osudio. Ko je formirao sliku o tebi na osnovu onoga što se desilu u "Zadruzi 1"? - glasilo je pitanje za Lunu, na šta je ona odgovorila da je to Stanija, a povodom toga se oglasila i ona:

Foto: TvPink Printscreen

Ona je neko ko je okarakterisan tako, ona je sama sliku stvorila o sebi. Ono što ja mislim, to misli i cela Srbija i Balkan. Ona jeste namiguša, voli da krade tuđe momke, flertuje sa tuđim momcima. To je ono što ja mislim. Naravno, da dajem prostora da upoznam drugu Lunu koja će da me demantuje - rekla je Stanija i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Devojka tražila pažnju muškaraca. Ovde je ušla sa prijateljem Gavrićem i bratom Adamom, zašto sada traži pažnju od Vladimira koji ima priču sa mnom. Volela bih da se pokaže Luna koja ima malo karaktera i da je malo moralnija, a ne samo "ja sam se zaljubila" - pričala je podrugljivo.

Ponovo je deo rasprave bio i Sloba Radanović, Lunin bivši dečko. Ove reči su izuzetno povredile Đoganijevu, koja nije mogla da se uzdrži, a da ne prokomentariše i odbrani sebe.

Ona ne može da shvati da sam ja ovde bitna i kada sedim. Istripovala se da je njen Vladimir Apolon i da se svi ložimo na njega. Meni je ona nebitna, provocira me od prvog dana. Ona je nekulturna. To je pokazala onog dana kada je mene imitirala. Ona se meni izvinjavala. Ona nema nijednu emociju, ona je stub koji samo sedi, puna je mržnje. Meni ovde jedna Stanija Dobrojević treba da morališe, a svi znamo njenu prošlost - dodala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OTKRIVAMO: Nadežda neposredno pred ulazak u ZADRUGU BILA SA POZNATIM BIZNISMENOM I MIKIJEVIM DOBRIM DRUGOM, Đuričić se šokirao kad mu je dao stvari koje je ostavila kod njega! (FOTO)

Rasprava se otrgla kontroli, Stanija je spomenula čak i da je Luna preotela dečka njene bivše drugarice Anastasije Ražnatović, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

'