AKTUELNO

Testrirala ga.

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović su od prvog dana pokazivali jedno prema drugom simpatije, ali svoju vezu ni nakon dve nedelje nisu ozvaničilii. Tokom "Igre istine" njih dvoje su se posvađali zbog toga što Crnogorac nije pevačici doneo hranu, a imaju zajednički budžet.

Netrpeljivost između njih je veoma kratko trajala, a odmah po završetku igre, njih dvoje su otišli do doka kako bi raspravili sve.

Zašto nisi došla da me poljubiš? - Upitao je Vlada Staniju.
Zato što si me ostavio gladnu - odgovorila mu je kratko pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Ovu priču su golupčići ostavili po strani i posvetili se sebi i svom odnosu. Stanija je sela u Vladino krilo, a onda su počeli da razmenjuju nežnosti. Crnogorac je sve vreme atraktivnu zadrugarku mazio i ljubio po vratu, a kako mu je bilo lepo u njenom društvu samo je izustio:

Foto: TvPink Printscreen

Nije u redu da me u toku jednog dana toliko jakim napraviš, a onda toliko slabim - rekao je Tomović.

U jednom trenutku su se toliko pripili jedno uz drugo da je Dobrojevićeva upitala Tomovića da li želi da ga poljubi, a on se toliko zbunio da je ostao bez teksta, zbog čega ga je ona kasnije non stop provocirala.

Njih dvoje su nastavili da se maze i u spavaćoj sobi, a onda su se preselili i u dnevnu sobu gde je Stanija uživala u Vladinim rukama, dok on dodiruje njenu zadnjicu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZAMALO DOŠLO DO FIZIČKOG KONTAKTA! Bora i Bojan NASRNULI JEDAN NA DRUGOM, zadrugari ih JEDVA RAZDVOJILI! (VIDEO)

Oboje su uživali u svakom trenutku, a kako je sve to izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'