AKTUELNO

Svi zadrugari su bili šokirani.

Svi zadrugari su i večeras imali jedan veliki izazov, a to je da pred svima pogledaju video snimke u kojem će se jasno videti sve ono što su pred drugima pokušavali da prikriju.

Iako su svesni da kamere beleže svaki njihov pokret, oni se u nekom trenutku nadaju da nisu u centru pažnje, pa koriste priliku kako bi izjavili nešto što ne bi smeli za stolom i pred svima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To je bio slučaj i sa Nevenom Arsić i Jovicom Putnikovićem kada su u izolaciji pričali o Bojanu Gaćeši. Ona je ovom prilikom priznala da je izgubila njegovu bebu, što ni sam učesnik nije znao sve do večeras.

To je između njih dvoje, ja nemam prava da se mešam u to, to su njihove stvari. Prvenstveno to je bilo napolju, nemam pravo da se mešam. Njih dvoje neka kažu ako žele - rekla je Olja Bajrami, Gaćešina sadašnja devojka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To su bile one svađe, baš sam se mnogo iznervirala. Nije mi palo na pamet da bi nas neko snimao i pritom nismo imali bubice, ne znam na koju foru se ovo snimilo. Neću da pričam o tome. To je ozbiljna priča, on sada ima devojku i to je to. On se meni mnogo svideo kad smo bili zajedno, ali se ponašao čudno. Poenta priče je da sam se razočala u njega kao čoveka, jer kad sam mu rekla da se to dogodilo, on je meni rekao: 'To nije moje' - rekla je Nevena.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To je bilo pred leto. Što se tiče ovoga, ti si i sama rekla da mi nisi rekla za to. Što se tiče bebe, to je spomenula kroz neku priču. Posle toga se više nismo videli ni čuli. Takođe, ona je mislila da ću ja biti uz nju u rijalitiju. Ja sam njoj pred sam ulazak pitao da li hoće da se ponaša kao da smo bivši ili se ne poznajemo? Ona kao nije znala moj broj - rekao je Bojan.

Detaljno o ovom šokantnom priznanju pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bojan Gaćeša

#Nevena Arsić

'