AKTUELNO

Nemanja doneo veš Nataše Moskve.

Stanari uvedljivo najgledanijeg rijaliti programa ikada u ovom delu Evrope "Zadruga 2" dobili su pismo od Velikog šefa koji je obavestio ukućane da je zalagaonica danas otvorena.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, zalagaonica je upravo otvorena pa ukoliko je nekome od vas potreban novac, može založiti neku od stvari. Napominjemo da ukoliko novac ne vratitie za sedam dana, ono što ste uložili gubite zauvek. Podsećamo zadrugare koji su prošlog četvrtka založili nešto od stvari, da danas ističe rok za vraćanje. Ukoliko danas ne vratitie novac u zalagaonicu, stvari će vam biti trajno oduzete

Foto: RTV Pink

Nakon čitanja pisma zadrugari su se uputili u zalagaonicu čamcem, a iako nije imala ništa za zalagaonicu u novi deo imanja uputila se Zorica Marković sa Davidom Dragojevićem, Aleksandrom Subotić, Tomom Panićem i Borom Santanom koji su činili prvu grupu.

Foto: RTV Pink

U zalagaonici ih je sačekao Miki Đuričić, a prvi je u zalaganje svojih stvari krenuo Bora Santana gde je došlo do varnica između njih dvojice s obzirom na to da je Miki govorio kako je Bora u prvoj sezoni "Zadruge" otuđio naočare koje nije vratio, a onda je došlo i do problema kada je Bora ponudio svoju sliku na zalaganje.

Foto: RTV Pink

Boro ovo je reprodukcija neke slike, ovo ti nisi radio! Boro ovo će biti zaplenjeno, zato što je to vlasništvo Velikog šefa - rekao je Miki Bori.

Foto: RTV Pink

Santana je pored slike, ponudio svoju jaknu, dres i sat. Posle Bore, sliku koju je radio ponudio je i Toma Panić.

Foto: RTV Pink

Tomo šta je to? Da li je to Pikaču? - pitao je Miki.
Ti mene zaj*bavaš? - u čudu je izjavio Toma.

Foto: RTV Pink

Kada je Miki rekao da za sliku koju Toma ponudio može da mu da 400 dinara, Panić se naljutio i izašao iz zalagaonice sa slikom u ruci. Aleksandra Subotić je u zalagaonicu donela čarape, intimni veš, kao i svoj brushalter koji je ukućanka počela da skida u zalagaonici.

Foto: RTV Pink

Moj brushalter je najvredniji jer smo juče vodili ljubav u njemu, ja mislim da je to ekskluziva - izjavila je Subotićeva.

60 dinara je bila ponuda za brushalter Aleksandre Subotić koja se njoj nije svidela. Sledeći je bio Nemanja Tomić koji je ponudio kamenje, intiman veš Nataše Moskve, sliku koju je radio zajedno sa Marijanom Zonjić i jaknu.

Foto: RTV Pink

Kako je sve izgledalo, kao i šta su ponudili ostali ukućani možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

#Bora Santana

#David Dragojević

#Luna Đogani

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

'