AKTUELNO

Zadrugari potrešeni njenom pričom.

Stanija Dobrojević je tokom mirne večeri u rijalitiju "Zadruga 2" sela u dvorište sa Nikolom Bokunom, Radetom Vasićem i Slobodanom Batijarevićem i poverila im se kakvo je detinjstvo imala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rođena u Hrvatskoj, 1995. sam u ratu izgubila oca. Posle toga sam otišla u Banjaluku, menjali smo dosta mesta. Ruma je bila 13. mesto gde smo se naselili. Dve godine nismo znali šta je sa mojim ocem, da li je živ ili nije. Moj teča je bio zarobljen u Splitu. Tetka je pokušavala da sazna, pošto su njih dvojica bili zajedno. Dolazili su razni ljudi sa pričom da se utopio, da je našao ženu i decu. Posle dve godine smo dobili informaciju sa dokazima da je ubijen. Mi smo bukvalno u jednom danu izgubili sve. Zapalili su nam kuću, bacili bombu na auto, tata nestao. Mama haos, samo nas dvoje malo dece. Tata je imao pet sestara, one su dobrostojeće. One su nam finansijski pomogle da se stacioniramo, platile nam stan, to je najteži deo mog života - pričala je Stanija i dodala da je u agoniji živela 10 godina.

Oni su bili zaprepašćeni onime što su čuli, pa su nakon svake njene rečenice bili znatiželjni da čuju još neke informacije iz njenog života, a ona im je sa tugom u glasu odgovarala.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su se naježili zbog Stanijinog nesrećnog detinjstva. Kada ih je napustila, oni su među sobom komentarisali kako ih je potresla njena priča.

Pročitajte još: Tomović poslao jasnu poruku cimerkama: Bude li se neka drznula da mi udari šamar, RONIĆE U JEZERU PET MINUTA! (VIDEO)

Celu Stanijinu priču o detinjstvu možete poslušati u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

'