AKTUELNO

Nije imao dlake na jeziku.

Večleras se u najgledanijem rijalitiju u regionu, "Zadruzi", održava izbacivanje, a kao i svakog puta, voditelj Ognjen Amidžić je pre toga porazgovarao sa učesnicima o najaktuelnijim dešavanjima iz Bele kuće.

Foto: TvPink Printscreen

Njegov sagovornik ove noći bio je Vladimir Tomović, koji gaji velike emocije prema starleti Staniji Dobrojević.

Moj emotivni status nije promenjen, ali đavola sam singl. Dobro ti se čini. Čeka se matirčar i roditelji. Super je situacija, prija mi devojka, napuni me pozitivnom energijom uveče kad me zagrli. Ja sam o njoj imao sliku da je karakondžula, kao hladna žena kojoj se ne može prići. Ona je mene danas izvređala što sam ušao sa Jocom i Minom, ponaša se kao da je ona zaljubljena, a ne ja - rekao je Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

On je istakao i da je najinteligentini muški učesnik od svih zadrugara i da cilja na prvo mesto.

Neću da kažem da sam zaljubljen, ali velike simpatije postoje. Ovde sve sami kreiramo. Sa ovih 50 ljudi mogu da se igram od jutra do mraka. Onog trenutka kad osetim slabost, onda to prelazi u zaljubljenost. Vrlo verovatno da sam se zaljubio. Posle 11 dana. Nisam nju odmah izdvojio jer ja nisam najbolji frajer. Ona je ta koja je mene izabrala. Mislio sam da ona to ne želi, neslavno je prošlo to iz drugih rijalitija, sa Filipom i Kristijanom. Odseku ti se noge kad ti devojka priđe, zbog stava, fizički izgled nije ni bitan. Lepo je kad se ujutru probudim pored nje. Mislim da sam intelektualno najjači muškarac, osim Miće. Ja pretendujem na nagradu, i samim tim sebi pumpam samopouzdanje - istakao je Vladimir.

Ognjen nije propustio priliku da pita bivšeg rukometaša da li je istina da se zakleo Staniji na vernost.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Nadežda se prisetila SE*SA SA MIKIJEM, PA OTKRILA KAKO SU JOJ SE NUDILI MUŠKARCI I ŠTA SU TRAŽILI OD NJE! (VIDEO)

Nisam se ja njoj zakleo zbog nje, nego zbog sebe. Onog momenta kad me neka veže emocijama, ne želim da trčim za drugim devojkama, ne zbog nje, već zbog sebe. Takav imidž sebi ne bih mogao da dozvolim. Imam herpes na nosu i na usni, samo je grlim i to mi je dosta. Za tri-četiri dana očekujte i te poljupce. Mislim da će ovaj tandem uspeti. Nikad sebi ne bih dozvolio da bežim od nje po ćoškovima, bio bih joj prijatelj. Ako je suđeno da idemo jedno pored drugog, da, ali ako nije suđeno, nismo ni prvi ni poslednji koji su se rastali - rekao je Vladimir.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'