AKTUELNO

Smatra da su pravi tandem!

Vladimir Tomović privukao je pažnju javnosti ulaskom u rijaliti "Zadruga 2", a njegov odnos sa Stanijom Dobrojević već intrigira sve iako oni još nisu zvanično zajedno.

Foto: Rijaliti Zadruga

Tim povodom portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Vladimirovim kumom Bojanom, kako bi nam prokomentarisao sve dosadašnje događaje u Zadruzi.

Vladimir je odličan, pokazao se baš onakvim kakav jeste, kakav je i napolju. Svi smo zadovoljni njegovim ponašanjem i mislimo da on još nije pokazao ko je i šta je i tek će to pokazati. Njegov cilj je bio da stigne do superfinala, ali ja njega već sad vidim u prvih pet - rekao je Bojan.

Foto: Rijaliti Zadruga

Bojanu se dopadaju Stanija i Vladimir kao par i siguran je da će se uskoro sve i ozvaničiti.

Mislim da se Vladimir stvarno zaljubio. Oni će biti pravi tandem i pravi tim i siguran sam da će zajedno doći do kraja, samo da još i Stanija prelomi. Mislim da ona čeka da vidi da li je on zaista pravi, to je i rekla, ali vidno pokazuje ljubomoru i smeta joj to što on obraća pažnju na druge devojke. Vidi se iz aviona da joj se Vladimir sviđa - zaključio je kum Crnogorca koji je osvojio publiku za kratko vreme.

Foto: Rijaliti Zadruga

Da li će se njegove reči i želje ostvariti i da li će Stanija i Vladimir zajedno doći do samog kraja videćemo.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'