AKTUELNO

Savetovala ih je da ne rade ovo.

Anastasija Ražnatović, koja je nedavno započela karijeru pevačice, objavivši prvu pesmu pod nazivom "Savršen par", prezadovoljna je njenim uspehom i time kako ju je publika prihvatila, pa uveliko priprema i drugu pesmu.

- Dalje biramo koja će biti sledeća, pošto ima nekoliko pesama, tako da ja se nadam da će to biti za nekih mesec i po dana, bilo bi super - otkrila je ona pred kamerama emisije "EKSKLUZIVno".

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, o duetu još ne razmišlja, nego za sada želi da objavljuje samo svoje pesme.

- Trenutno ne bih ni sa kim snimila duet zato što sam potpuno fokusirana na svoju solo karijeru, a kada budem snimila tih nekoliko svojih pesama, onda ćemo videti, naravno - rekla je mlada Ražnatovićeva.

Kako je ona mnogim devojkama koje je prate na društvenim mrežama uzor, ona ih je pred kamerama posavetovala šta nikako ne treba da rade.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŠOKIRALA PROMENOM: Teodora Džehverović više nije plavuša! (FOTO)

- Najviše ti trebalo da izbegavaju tu golotinju. To apsolutno nijednoj devojci ne priliči. Možeš da budeš i seksepilna i lepa i kada si prikladnije obučena i kada si prikladniej odevena. Dosta devojaka na taj način pokušava da privuče pažnju, a to je potpuno pogrešno - izjavila je Anastasija.

Autor: V. T.

#Anastasija Ražnatović

#EKSKLUZIVno

'