AKTUELNO

Olja Bajrami ove nedelje je vođa.

Pevačica Olja Bajrami odlukom Stefana Ašanina koji je sinoć izbačen rijaliti programa "Zadruga 2" postavljena je za novog vođu, a večeras je ona izabrala i svoje potrčke.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: OVO JE ISTINA O ODNOSU STANIJE I MC DAMIRA: Nakon brutalne svađe u Zadruzi, otkriveno kako se njih dvoje poznaju i šta je on tražio od nje! (FOTO)

Foto: RTV Pink

Olja se prvo izvinjavala svojim ukućanima zbog toga što je plakala danas, govoreći da je za nju mesto vođe veliki šok. Takođe se zahvalila svim stanarima što je slušaju i što je doživljavaju kao veliku damu.

Foto: RTV Pink

Zerina je danas zamerila Olji što joj je udelila manju količinu novca od onoga što je Hećo očekivala, a kada su tokom izbora potrčka pokrenuli tu temu, došlo je do nove rasprave između Olje i Zerine.

Foto: RTV Pink

Tokom izbora potrčaka došlo je i do još jedne u nizu svađa između Lepog Miće i Marije Kulić, a tom prilikom pale su teške reči. U jednom trenutku Lepi Mića se čak i popeo na sto kako bi pokazao svoje telo, a u celu svađu se umešala i Miljana Kulić.

Foto: RTV Pink

Nakon što se situacija smirila, Olja Bajrami je nastavili sa svojim izlaganjem i rekla koga postavlja za potrčke ove nedelje.

Foto: RTV Pink

Prvi potrčko je Mirela, neka ustane, a drugi je Aleksa. Iz razloga, Mirela kaže da se jako loše oseća i da želi kući. Mislim da njoj treba jedan odmor... Uzela sam Aleksu zato što su svi rekli da se nije snašao i želim da ga probudim - rekla je Olja.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

PROČITAJTE: PROKLJUČAO: Lazar pobesneo i SKOČIO NA DAMIRA ZBOG STANIJE, OBEZBEĐENJE MUNJEVITOM BRZINOM ULETELO! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Olja Bajrami

#Rijaliti Zadruga

'