separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Zadrugari ostali u šoku: Ovo su PRVI NOMINOVANI U ZADRUZI 2! (VIDEO)


Neizvesno do samog kraja.


Tokom jučerašnjeg dana za vođu u rijalitiju " izabran je stari rijaliti igrač Lepi Mića koji je kao svoju omiljenu zadrugarku Doroteu Jovanović, a kao svoje potrčke je izabrao Dariju Stević i Tomislava Panića

Autor: Pixabay, Pink.rs

Zadrugari su prevezeni čamcima i gondolama do ostrva gde ih je ugositi voditelj Ognjen Nestorović koji je saopštio zadrugarima da je vreme za nominacije. 

Autor: TvPink Printscreen

Iako zadrugari nisu imali priliku da ih potpuno upoznaju i oforme sliku o njima, oni su morali da donesu odluku koga će od njih dvoje nominovati za izbacivanje. 

Bilo je neizvesno do samog kraja, a stanari Bele kuće su doneli odluku da to bude Darija Stević sa 31% glasova, a razlozi su mahom bili njena nedorečenost i kontradiktornost. 

Devojka je pogubljena, treba da se obrati psihijatru. I da nije bilo biranje između nje i Tome, ja bih nju svakako nominovala - rekla je Marija Kulić.
Kada bih gledao njegov odnos. Ako želiš da ostaneš ovde to treba, niko te ne bi poslao kući, a ovako si ispala mnogo gori čovek od njega, ali ovako, nominujem njega. Sinoć je u svađi psovao MC Damiru sve živo i mrtvo. Ljudi ovde porodice zaboravite. Zbog njegovih psovki nominujem njega, a kada gledam njihov odnos, nominovao bih Dariju, jer je ona ispala lošiji čovek od njega - rekao je Vladimir Tomović.

Autor: TvPink Printscreen

Osim stanara Bele kuće, i publika je imala priliku da da svoj sud i glasa kom zadrugaru nije mesto u "Zadruzi 2". Ovu odluku je ukućanima saopštio Ognjen Amidžić, a prevagu u ovom slučaju je odneo Stefan Ašanin, tako da će društvo u izolaciji Stevićevoj praviti i on.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Kako biste spasili svog favorita da ne izađe već u prvom krugu, glasajte za njih i budite uz najgledaniju televiziju Pink. 

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku. 

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti