separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ON ĆE PORED MIRKA GAVRIĆA BITI NJEN PRIJATELJ U 'ZADRUZI 2'! Budući učesnik otkriva: Apsolutno podržavam Lunu, uvek ću stati u njenu odbranu! (FOTO)


Đoganijeva ovoga puta ima veliku podršku.


Večeras na televiziji Pink od 21 čas počinje rijaliti koji preti da sruši sve dosadašnje rekorde gledanosti na ovim prostorima "Zadruga 2". U impozantan imaginarijum useliće se blizu pedeset novih učesnika, a među njima biće i pevač čije su obnažene fotografije podigle veliku prašinu u javnosti, Savo Perović.

On je u intervjuu za Pink.rs otkrio šta od njega možemo očekivati u "Zadruzi 2", te je istakao da nije isključena mogućnost da se na luksuznom imanju zaljubi.

Odlučio sam da uđem u ovu igru, da se oprobam, veruj mi da ni sam ne znam šta mogu da očekujem od sebe, to je ono što ni sam ne znam. Ja sam dosta spontan lik, brzoplet, impulsivan, tako da sigurno neću biti miran, nisam mirna osoba. Samo da me niko ne dira i ja neću nikoga dirati - rekao je Savo.
Slobodan sam, ne znam, videćemo šta će biti unutra. To je dug period, da bih nešto lupetao, nikad se ne zna. Ako mi neka devojka bude prijala, naravno da ću se opustiti, jer prosto treba izdržati sve to. Moram fizičke potrebe da zadovoljim. Manje-više možete očekivati svašta - istakao je pevač.

On je otkrio i šta su mu prijatelji i porodica savetovali, kao i koje instrukcije će uvažiti i primenjivati pred kamerama.

Autor: Pink.rs

Mama već ima malo iskustva sa rijalitijem, ona je bila i za da i za ne. Savet koji sam dobio od svih jeste da nikome ne verujem, da budem sam sa sobom, da budem samostalan igrač u svemu tome i da se borim za sebe, do kraja, da guram neku svoju priču i da radim sve po osećaju - naveo je Perović.

Nismo propustili priliku da ga pitamo i šta misli o svojim budućim cimerima, a on je objasnio i zašto je svesrdno podržavao Lunu Đogani u prvoj sezoni "Zadruge".

Neki moji prijatelji ulaze u "Zadrugu", postoji par osoba koje znam jako dobro. Meni su svi jako zanimljivi, što se tiče konkretno Lune ja sam i tokom prve "Zadruge" podržavao, ja sam bio taj koji je bio na strani Lune između nje i Kije, tako da apsolutno ću stati u njenu odbranu i ovoga puta - rekao je Savo.

Druga sezona rijalitija koji će postaviti nove standarde na medijskom nebu Srbije počinje večeras, zato obavezno od 21 čas budite uz televiziju Pink i pratite ulazak novih učesnika u "Zadrugu 2".

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti