AKTUELNO

Oni će joj najviše faliti.

Jedna od najzapaženijih učesnica prve sezone "Zadruge" svakako je Luna Đogani, koja se tamo zaljubila u oženjenog pevača Slobodana Radanovića, zbog čega je došlo do prave drame kada se u velelepno zdanje u Šimanovcima uselila i njegova supruga Kristina Kockar, koja je na kraju odnela pobedu.

Foto: Instagram

Bez obzira na sve što je prošla, ona je odlučila da bude učesnica i druge sezone, jer jednostavno nije mogla da odoli ovakvom projektu.

Foto: Instagram

Juče i prejkuče u karantin su ušli učesnici koji će se večeras useliti u Imaginarijum koji će ih, po svemu sudeći, ostaviti bez daha i u kom će provesti nekoliko meseci, dok je Luna svoje poslednje dane na slobodi iskoristila kako bi uživala sa svojim najmilijima.

Foto: Instagram

Tako je prethodne noći mlada blogerka ogranizovala žurku u kafani na kojoj su pored njene majke Anabele Atijas i oca Gagija Đoganija, bili i njen očuh Andrej Atijas i sestre Nina i Blankica.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MOGAO DA DOČEKA POČETAK NAJSPEKTAKULARNIJEG RIJALITIJA: Bivši učesnik već UŠAO U ZADRUGU! (FOTO)

Foto: Instagram

Oni su se porodično veoma lepo proveli, što se da videti po storijima koje je Luna objavljivala u toku noći, tako da možemo zaključiti da ona živi punim plućima pre nego što stane pred kamere koje će je snimati 24 sata.

Foto: Instagram

Autor: V. T.

#Luna Đogani

'