AKTUELNO

Ljudi u njenoj okolini podelili su se u vezi sa ovim slučajem.

Rijaliti "Zadruga", koji je cela Srbija, ali i region pratio bez daha više od devet meseci završen je 20. juna, međutim, za učesnicima rijalitija još uvek ne opada interesovanje javnosti, zbog čega će gledaoci televizije Pink večeras biti u prilici da uživaju u još jednom izdanju emisije "Zadruga - Narod pita".

Bivši stanari Bele kuce Nadežda Biljić i Bane Čolak večeras su gosti u studiju kod voditelja Ognjena Nestorovića kako bi komentarisali sve minule događaje, ljude ali i situacije koje su usledile nakon superfinala "Zadruge".

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ognjen je samo veče počeo pitanjem za Nadeždu o njenoj karijeri, ali je veću pažnju privuklo pitanje kako je narod gledao na eksplicitne scene koje je tokom svog boravka imala u Zadruzi.

Ja sam malo izgubljena, više ne spavam nego što spavam. Izdala sam pesmu koja je zabeležila uspeh preko noći. Imam nastupe, zadovoljna sam i pozdravila bih Mirka Gavrića koji je uradio ovu pesmu - rekla je ukratko o svojoj pesmi Budale i dodala:

Foto: RTV Pink

Nekako sam postala asocijalan tip, retko se krećem, kući sam i ne mogu duže od sat vremena u društvu. Svi me pitaju gde je Miki, redovno se čujemo i ostali smo prijatelji. Mi smo čist dokaz kako posle ljubavi ostati prijatelji - osvrnula se na svog sada prijatelja Mikija.

Ona je pričala i o tome kako njena okolina reaguje na to što se desilo sa Mikijem.

Javnost je podeljena, meni je fascinantno kako na Balkanu u 21. veku i dalje je tabu tema je seks. Desilo se na Uskrs, šta da se radi. Neki me osuđuju zbog toga, neki ne. Stvarno su podeljena mišljenja. Miki i ja smo bili slobodni ljudi. Mogli smo da radimo šta god hoćemo - pravdala se Nadežda i tim završila ovu temu.

U snimku ispod pogledajte kako je tekao razgovor.

Pročitaj više: Kija i Sloba će PONOVO BITI ZAJEDNO: Radanović priznao da ŽELJNO IŠČEKUJE taj trenutak! (FOTO)

I. R.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'