separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TEODORA EKSPLODIRALA NAKON CELE DRAME SA ANĐELOM I GOCOM: Pevačica nije mogla da ćuti posle svega! (FOTO)


Šta je ovim htela da kaže?


Anđelo Ranković i Teodora Džehverović važili su za jedan od najskladnijih parova koji su ljubav započeli u "Zadruzi". Javnost je ovom paru prognozirala lepu budućnost, ali su fanovi ostali u šoku kada je Teodora za Pink.rs otkrila da više nije u vezi sa poznatim modelom, a prethodne noći nam je ispričala da su komplikovani odnosi sa Anđelovim roditeljima razlog za okončanje njihovog odnosa. Tim poovodom oglasio se i Nađelo na Instagramu, gde je prst usmerio u Gocu Džehverović, Teodorinu majku.

Autor: TV Pink Printscreen

Dosta sam ćutao i štitio, ovo više neću da trpim. Jedini krivac za raskid Teodorine i moje veze je njena majka Gordana Džehverović koja je uspela u svojoj nameri. Glavni razlog je njeno tajno viđanje sa mojim ocem - napisao je Ranković na Instagramu.

Autor: Instagram

Posle ovih reči morala je da se javi i Goca, koja je naglasila da želi da otkrije istinu o svemu što se desilo i da razotkrije Anđela. Tim povodom stupili smo u kontakt i sa Gocom, a šta nam je ona rekla o bivšem zetu možete pročitati OVDE.

Ubrzo nakon Goce, i Teodora je odlučila da se oglasi javno, pa je na Instagramu u okviru storija ispisala nekoliko reči u vezi sa ovim, želevši da na sve stavi tačku.

Autor: Instagram

Hvala Vam na svemu, toliko od mene... - ironično se zahvalila Teodora na Instagramu. 

Da li to znači da Teodora više neće komentarisati nastalu situaciju ostaje nam da saznamo. 

Pročitajte više: ANĐELO JE OPTUŽIO DA JE ONA KRIVAC ZA RASKID NJEGOVE I TEODORINE VEZE, a sada se za Pink.rs oglasila Goca: Dečko je OLAKŠAO DUŠU, ali ja znam ISTINU!

I. R. 


Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti