AKTUELNO

Kod Marinkovića u noći sa petka na subotu pronađena kesica droge.

Otac sina Miljane Kulić, Ivan Marinković u noći sa petka na subotu priveden je nakon što je policija u toku rutinske kontrole kod njega pronašla kokain. Tim povodom za portal Pink.rs oglasila se i ova bivša zadrugarka koja je rekla da je cela situacija ne zanima.

Foto: E-stock, Pink.rs

Nakon svega, Ivan Marinković je odlučio da se oglasi i to putem društvene mreže Fejsbuk gde je ostavio svoj komentar povodom ove situacije.

Zbog nastale situacije, imam obavezu i ljudsku i moralnu da se oglasim, jer ne želim da dajem pojedinačne izjave za medije, pošto svakako znaju da napišu dosta neistina... Naime, i kada nije moje, moje je. Neko sigurno zna istinu, a to nisam ja. Sa puno ljudi sam prethodnih dana bio u kontaktu, vozio i poznate i nepoznate... Da li su mi oni prijatelji ili ne!? Da li je sve slučajnost ili nečija namera zbog koje ja sada ispaštam? Dovoljno se o meni zna, i sve sam o sebi već rekao, ali ne želim da me u životu prati nešto što nisam ja... upravo čitam knjigu "Bez krivnje krivi" - napisao je Marinković.

Foto: TvPink

Ivana je policija zaustavila kod Topčiderske zvezde kada se nalazio u automobilu beogradskih oznaka, a nakon što je kod njega pronađena kesica kokaina on je doveden u policijsku stanicu. Njemu je napisana krivična prijava jer je neovlašćeno posedovao opojnu drogu.

PROČITAJTE: IVAN MARINKOVIĆ PRIVEDEN ZBOG KOKAINA: Otac Miljaninog deteta u sukobu sa zakonom, evo šta je Kulićeva rekla! (FOTO)

Autor: S. K.

#Ivan Marinković

#Miljana Kulić

'