AKTUELNO

Nastavili svoju vezu i nakon rijalitija.

Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson započeli su svoju turbulentnu romansu nekoliko meseci pred kraj najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Iako im mnogi nisu davali šanse za opstanak nakon napuštanja "Zadruge", oni su ih sve demantovali.

Foto: RTV Pink

Mladi par se ovih dana ne razdvaja. Oni su i prethodne noći objavili nekoliko zajedničih fotografija i snimaka na društvenim mrežama, a očigledno je da su noć proveli jedno pored drugog.

Andrijana i Đekson su prvo otišli u kratku šetnju gradom ali su se videli i sa svojim bivšim cimerom iz Bele kuće, Borom Satanom.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Nakon ovoga, Radonjićva je preslušavala hitove svog dečka i njegove grupe "Kurtoazija". Pevačica je naglasila da je i Nemanja sa njom te da zajedno uživaju u sitne sate.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: PREMA SLOBI VIŠE NE OSEĆAM NIŠTA, NEĆEMO SE POMIRITI NIKAD: Luna priznala da je otpisala Radanovića, a onda otkrila šta su od nje TRAŽILI njegovi roditelji!

Nema sumnje da ovom ljubavnom paru u vezi cvetaju ruže, a izgleda da ni Andrijanin otac, Duško Radonjić više nema šta da zameri ovoj romansi.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'