AKTUELNO

Gledalac podsetio sve na blogerkinu izjavu koja je šokirala Srbiju.

Prethodne noći je u emisiji "Zadruga - narod pita" gostovala Miljana Kulić a telefoni su se usijali od poziva gledalaca. Publika koja je prethodnih devet meseci bez daha pratila najgledaniji rijaliti u regionu želela je da iskaže svoje mišljenje javno.

Foto: TvPink Printscreen

Jedan gledalac se uključio i uživo u emisiji pitao Miljanu šta misli o izjavi Lune Đogani da su se u njenoj kući koristili opijati, te da je ona sa majkom, Anabelom Atijas to konzumirala.

Ja to nisam čula. To je van svake pameti. Koja normalna majka bi svom detetu dozvolila da koristi bilo kakve opijate... To za mene nije majka, šta god da je - prokomentarisala je kratko Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Lunu treba da voli slobodan momak, a ne Radanović! Blogerka će poludeti zbog Miljaninih reči: SAMO KOKOŠIJI MOZAK MOŽE DA BUDE U VEZI SA OŽENJENIM! (VIDEO)

Podsetimo, ova blogerkina izjava uzburkala je javnost a ona se odmah ogradila da je ta rečenica izvučena iz konteksta i da nije istina. Anabela je takođe demantovala ove navode, a šta je istina, vreme će pokazati.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'