AKTUELNO

Kulićeva smatra da je Đeksonova veza sa Andrijanom njegova taktika.

Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson su nekoliko dana pred kraj rijalitija odlučili da se upuste u ljubavnu romansu. Bez obzira na to što njihovu vezu u prvi mah nije odobravao otac Pinkove zvezde, Duško Radonjić, ona nije odustajala od repera.

Miljana Kulić je gostujući u emsiji "Zadruga - narod pita" prokomentarisala ljubav ovo dvoje zadrugara i rekla šta zapravo misli o tome što su otpočeli vezu u rijalitiju.

Foto: Pink.rs

Želi da osvaja ženska srca. Ima komplekse niže vrednosti, pa ih onda leči na devojkama iz rijalitija. Kako on kaže, koju zacrta, tu i smuva. Mislim da nije bio zaljubljen ni u jednu devojku. Ovo sa Andrijanom je bila jedna taktika, pred kraj rijalitija, da ne bi ispalo da Đekson menja žene. Kao kada je neka žena vredna njegove pažnje, što je on isticao Andrijanu, on je maksimalno posvećen, žrtvuje se za tu ljubav, ali je bio veliki glumac. Nema ni od te ljubavi ništa - izrazila je svoje mišljenje Miljana.

Miljana smatra da ljubav Andrijane i Đeksona neće opstati, a da li je u pravu ostaje da saznamo.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Gledateljka OSULA PALJBU po Luni i Slobi: ONA JE NEUSPELI EKSPERIMENT SVOJE MAJKE, A ON JE SLABIĆ! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Miljana Kulić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'