AKTUELNO

Indira Reljić za Pink.rs otkrila kako funkcioniše odnos između njene ćerke i repera.

Jedan od najskladnijih parova rijalitija "Zadruga" Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke su tokom prethodne večeri bili počasni gosti na koncertu Jale Brata i Bube Korelija. Oni su došli u društvu Sarine mame Indire Reljić koja je za potal Pink.rs otkrila da ljubav između njene ćerke i repera cveta.

Foto: Pink.rs

Sara i Vojke su sinoć posle koncerta zajedno završili u njegovom stanu, ja sam ih lično odvezla. Sara se ovih dana ne odvaja od Vojketa, a ni on od nje. Od dana kada su izašli iz "Zadruge", njih dvoje se ne razdvajaju. Samo je prvu noć Sara provela sa svojom porodicom, a sve ostalo je sa njim. Upoznala je i Vojketovu porodicu. Sve je u najboljem redu - rekla je Indira u intervjuu za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Da podsetimo, Sara i Vojke su uplovili u ljubavnu romansu pred milionskim auditorijumom tokom boravka u Beloj kući, kada je reper po drugi put ušao u rijaliti, iako su varnice između njih dvoje postojale i pre toga. Njihove svađe, i kada ih je bilo su prolazile skoro neprimetno, jer, kako oboje kažu, sve rešavaju razgovorom.

Foto: TvPink Printscreen

Prema rečima njene majke, Indire, ovo dvoje zaljubljenih golupčića se ne razdvajaju. Pinkova zvezda je upoznala i roditelje svog dečka, a njihov prvi susret je prošao u najboljem redu.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: NIKO JOJ OD SLOBINIH NIJE ČESTITAO NA POBEDI: Kija progovorila o odnosu sa porodicom svog muža! (VIDEO)

Kako će se odvijati odnos ovo dvoje zadrugara pratićemo i u budućnosti, a vi ostanite uz najbrži portal u Srbiji, portal Pink.rs.

D. B.

#Indira Reljić

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vladan Vojnović

#Zadruga - RTV Pink

'